Wij proberen met BedrijvenHelpen.nl te helpen om met nieuwe klanten in contact te komen, maar wat nu als je in knoei komt met je personeel? Teveel zieken om de zaak draaiende te houden of juist te weinig werk voor je mensen? Dan kun je aanmelden bij NLMobiliseert.nl.

NL Mobiliseert

NL Mobiliseert

Onderstaand persbericht is eruit gegaan op 19 maart, dus doe er je voordeel mee!


NL Mobiliseert: elkaar helpen door tijdelijke vacatures aan te bieden en in te vullen

De Corona-crisis heeft heel werkend Nederland enorm hard geraakt. Zowel werkgevers als werknemers zitten met hun handen in het haar. Enerzijds zit personeel thuis, omdat bedrijven op last van de overheid gesloten zijn en anderzijds komen distributiecentra, vervoersbedrijven en talloze andere ondernemingen handen tekort door een enorm hoog aantal ziekmeldingen. Gelukkig heeft de overheid inmiddels maatregelen aangekondigd die erbij helpen om deze financiële crisis niet iedereen fataal worden. Toch lost dit niet alles op en is er nog steeds veel vraag naar (tijdelijk) werk.

Platformen zoals de website https://nlmobiliseert.nl proberen dit op te lossen door de vacatures en werkzoekenden te verzamelen en aan elkaar te koppelen. Waar het om draait is dat iedereen elkaar zowel financieel als praktisch helpt in een tijd dat hulp essentieel is. Dit is het moment waarop iedere Nederlander laat zien dat hij bereid is te mobiliseren en in de bres te springen voor een ander!

Ondanks het korte bestaan zijn er al extreem veel aanmeldingen die variëren van orderpickers tot bezorgers en weinig vereisten tot specifieke specialismen. Niet alleen studenten uit de horeca, maar ook vrachtwagenchauffeurs en ander gediplomeerd of gespecialiseerd personeel bieden zichzelf massaal aan.

NL Mobiliseert brengt het contact tussen hulpbehoevenden op gang en doet in samenwerking met alle betrokken partijen de volledige financiële afwikkeling. Samen staan we sterker en samen maken we de overbrugging van deze coronacrisis makkelijker.

Heeft u ook te kampen met (tijdelijke) onderbezetting? Ga dan even naar https://nlmobiliseert.nl en meld uw bedrijf aan.

Laat reactie achter

Geef een reactie